Visszajelzések

Ajtón kilépve...

Ajton kilépve nem kívánni a cigit PIPA
fémes íz a szájban PIPA
N. Gábor

Működik

Mukodik!!! Az elso nap kicsit kemeny volt, oszinten szolva atveresre is gyanakodtunk...de azert csepegtetett Carlos, s utana mindig megnyugodott valamelyest. Aztan masnap mar vidaman ebredt, s ez azota is tart! Pedig a munkatarsai fujjak az arcaba a fustot , de o egyatalan nem kivanja a cigit. Viszont rengeteget rag, de az mar csak az asszonykan mulik, h csokival tomi, van repaval, magvakkal, mogyoroval. Szoval koszonjuk, IBM-es s Vodafoneos berkeken belul nem marad reklam nelkul Zsiga doktor! Udvozlettel, Riveraek.

Bevált

Hello Doktor Úr!

Szuper módon bevált a kezelés.
Köszi.

Üdv
BB

Egyikünk sem gyújtott rá

Üdvözöllek, szia, J. Tamás vagyok, mondtad hogy írjunk a kezeléssel kapcsolatban, eddig úgy néz ki bevált. Január 11.-én 15 órakor voltunk a feleségemmel(J. Krisztina ) kezelésen nálad, azóta egyikünk sem gyújtott rá, nálam másnap volt egy kis feszültség, de amikor a cigi beugrott, arra gondoltam hogy már én leszoktam, így meg is szűnt, sörözés közben is teszteltem magamat, először benyúltam a zsebembe, de csak a kulcsom volt ott, megint elintéztem egy minek gyújtanék rá-val. Az első napon úgy éreztem magamat mintha 80 százalékon futnék, az addigi 20 helyett, lépcsőzést meg sem érzem, habár eddig kapkodtam a levegőt, a köhögésem teljesen elmúlt a második napon. Ha unatkozom, vagy motoszkál a fejemben a dohányzás, kekszet, szőlőcukrot, orbit-ot eszek, rágok, ezek segítettek, legjobb a rágó. A feleségemnél már a kezelés utáni első napon tiszta volt minden, egyáltalán ne, hiányzott neki, most sem, a feje sem fáj mint szokott. Ha jól számoltam, 114 órája nem gyújtottunk rá eddig, megvárom a 168-at és írok még egy visszajelzést, ha cigizek, ha nem.

köszönettel: J. Tamás

Majdnem


Szia Zsolt,

Sajnos nem sikerult a leszokas 100%-ban .
Eleg sok minden kozbe szolt es elgyengultem . Most egy ideig biztos nem is nagyon hiszem , hogy ujra probalom , de ha igen akkor mindenkeppen nalad jelentkezem. Elvonasi tuneteim nem voltak, de a stresszt tudtam meg kezelni.

Szia

P. Richard

Eszter

Kedves Zsolt!

Sajnos munkámból adódóan a 3-4nap utáni visszajelzést nem tudtam tartani, de mindemellett a visszajelzést, ha késve is de szeretném megtenni.

Pénteken délelőtt, amikor nálad jártam a kezelésen megkértél, ha egy mód van rá részletesebb beszámolót, küldjek számodra.
Őszintén bevallom naplót nem vezettem, de remélem emlékezetből is tudok olyan kimerítően írni a tapasztalataimról, hogy az számodra nem legyen hiányos, esetlegesen kevés.

Péntek Dél.
Mikor hazafelé tartottam a kocsiban lettem figyelmes, hogy a számban a fémes íz érzete határozottan erősödik, nem mondanám, hogy zavaró volt,
inkább csak furcsa.
A tarkóm tájékán elkezdett tompán fájni a fejem, ez a fejfájás alig pár óra alatt el is múlt magától.
Az arcom jobb oldalam az arccsontnál a bőröm zsibbadt úgy kb. 1-2órán keresztül.

Péntek Este
A fémes ízt még mindig éreztem, pedig ebédeltem, vacsoráztam, teát ittam, kávéztam és így összegezve azt hiszem minden tőlem telhetőt megtettem az elmúlása érdekében, de sajnos nem sikerült.
Az este bálba voltam hivatalos, ahol pár pohár kellemes likőrt iszogattam a barátokkal, és őszinte örömmel mondom nem kívántam a cigarettát, eszembe jutott, de nem kívántam. Számomra ez szóban nem kifejezhető mekkora örömöt okozott.
Az este folyamán a büfé mögötti kis előkészítőbe járt barátnőm cigizni ahova alkalmanként, mint kísérő elkísértem.
Ott lettem figyelmes arra, hogy egy nagyobb cigarettafüst már engem is zavar.
Csípte a szemem, csavarta az orrom, és őszintén szólva iszonyatosan büdös volt.

Szombat
Határozottan könnyen ébredtem már reggel 9órakkor.
Reggel szokásos mozdulat volt számomra, hogy készítek egy kávét és kimegyek egy cigire a teraszra.
Ehhez képes most felkeltem készítettem egy kávét és visszafeküdtem az ágyba bekapcsoltam a laptopom és megnéztem az aktuális híreket, míg a kávét iszogattam. Utólag dél- délután amikor visszagondoltam a reggelre teljesen természetesnek éreztem mégis mosolyogtam,mert a tudatom az tudta,hogy én nem ehhez vagyok szokva mégis jóleset ez a változás ami számomra teljesen természetesnek volt érezhető.
Pénteken beálltak a hátizmaim, ami egészen szombat késő délutánig nem akart lazulni.
Késő délután kezdtem el köhögni, ekkor még csak százaz köhögésem volt.

Vasárnap
Az egész nap folyamán kegyetlen köhögéssel küzdöttem, egészen biztos vagyok benne, ha valaha is beszedtem volna a köptető szirupokat, amiket felírtak annak is olyan hatása lehet.
Egész nap rohamokban jött és addig nem múlt, míg fel nem köhögtem valamennyi váladékot.
Szinte úgy éreztem, ami a tüdőmben eddig le volt tapadva az most mind egyszerre akar távozni.
Késő estére kezdet csak csillapodni.

Hétfő-Kedd-Szerda

Ezeket, a napokat már inkább összevonnám.
A köhögés már csak szórványosan jelentkezik és messze sem annyira intenzíven.
A tüdőmben olyan érzés van, mint amikor este egy buliban rengeteget dohányoztunk és másnap majd meg fulladok, szorít a torkom és kapar.
Amire viszont fölfigyeltem, hogy erős hangulatingadozásaim vannak, nem agresszíven csak azért érezhetően.
Tegnap este vettem a fáradságot és rászántam az időt és kicsit elkezdtem visszagondolni az elmúlt pár napra.
Arra a megállapításra jutottam, hogy a személyiségem, amiről szentül hittem, hogy teljesen kiforrott és már sosem fog változni, az most elkezdett.
Mint azt már a kezelésen kiszedted belőlem, hogy enyhén fogalmazva tartalmas 2év áll a hátam mögött, mindemellett az általam mostanság elindított életmódváltással együtt határozottan mondhatom, hogy természetesen nem gyökeresen de ezért nem is felületesen változik a személyiségem.
És erre csak azért térek ki itt, mert arra a megállapításra jutottam, hogy a kezelés hatására elkezdtem megnyugodni. Mindaz a belső vihar ami a lelkemben dúlt és hurrikán módjára olykor-olykor kicsapott a valóságba mostanra már csak erős hullám és kellemes szellő. Tudom,hogy ez egy saját állítása szerint laikus ember számára furán hangozhat, de remélem megismertél annyira, hogy veszed a bátorságot és ennyit el mersz nekem hinni.

Nagyon köszönöm!

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen kezelés alig 40perc alatt fogja felforgatni az életem és terel egy számomra vágyott új élet és új remények irányába.
Azóta sem gyújtottam rá és erős bennem az elhatározás, hogy soha többet ne tegyem.
A kis cseppek, amiket kaptam, hát nem rendeltetésszerűen, de reggel és este hazaérkezéskor, akkor biztos cseppentek párat a nyelvem alá.

Remélem eléggé részletesre sikerült az elmúlt napok leírása.

És próbálom tartani ígéretem, a kezelést követő 3hét elteltével újra jelentkezem.

Sok-sok szeretettel és rengeteg hálával a szívemben köszönöm!!!
További kellemes napot!

M. Eszter

Második nekifutás

Szia,

kb. 6 hete (lehet hogy több) voltam nálad egy ismétlő kezelésen ahol az előzőek alapján dupla dózist kaptam. Az ismétlő úgy értendő, hogy kb. fél éve volt az első. Ez most valamiért nagyon jól működik eddig. Gyakorlatilag az első pár nap enyhe feszültségét kivéve nem voltak elvonási tüneteim. Egy ideig csepegtettem az ezüst-kolloidot az előírás szerint, de egy pár nap múlva elhagytam valahol. Úgy érzem nem az számított. Most úgy érzem erős az elhatározás, sok minden másban is változtattam a napi rutinomban is. Remélem tartósan nemdohányzó tudok lenni és majd egyszer elmondhatom magamról, hogy a Te segítségeddel lettem nemdohányzó.

Üdv,
B. Márk

A kezelés óta nem gyújtottam rá

Szia Zsolt,

Jelentem a kezlés óta (13 nap), nem gyújtottam rá! :-)
Nem mondom, hogy nem gondolok rá és néha még irígykedve is nézem azokat akik cigiznek, DE egyáltalán nem kívánom.
A feszültség levezetésre még megoldást kell találnom, de remélem most már jó úton haladok!

Köszönöm a bíztatást és a kezelést, ajánlani fogom másoknak is.

Üdv. Kinga

Helga

Kedves Zsolt,

örömmel jelentem, hogy október 16.-óta nem gyújtottam rá! :) nem mondom voltak, vannak pillanatok amikor rám tör a „de jó lenne rágyújtani, országomat egy cigiért” de próbálom megállni.

Remélem így is maradJ a cseppeket se nagyon használom.

Még egyszer köszönöm a segítségét, ajánlani fogom másoknak is!

üdvözlettel:
V. Helga

Rita

T. dr. Úr!
Szeretném elmondani Önnek, hogy János végül a kezelés erdménye képpen most ott tart, hogy a napi másfél
dobozról le ment napi 1 szál cigire. Én azt szeretném, hogy egyáltalán ne rongálja magát a cigivel!
Sajnos vele az a gond,hogy nem látja át sem az akupresszúra sem az akupunktúra lényegét.A meridiánok és az
akupresszúrás pontok mondhatnám számára egy misztikus valami.Úgy hogy most nem fogom tudni elvinni még egy
kezelésre.
Lényeg,hogy azért szerintem a kezelés nagyban hozzájárult ahhoz,hogy János redukálta a cigit. Úgyhogy mégegyszer:
köszönet érte.
Lehet,hogy egyszer majd én még elmegyek a kis egészségügyi problémáimmal Önhöz egy későbbi időpontban.

Üdvözlettel: H. Rita

Még nem gyújtottam rá

Kedves Zsolt!

Eddig rendben mennek a dolgok(3 hét telt el), még nem gyújtottam rá.
További sok sikert kívánok a többi paciensének is!

Üdvözlettel:
F. Lívia

Péter

Szia!

Ahogy azt két hete megígértem neked jöjjön egy rövid jelentés az állapotomról. Szerdán (06.13.) mentem el hozzád kezelésre, aznap még nem éreztem semmi különöset a hatásból. Csütörtökre már meglepően jól éreztem magam. Azóta ugyanazon a szinten vagyok; nem hiányzik a cigi, de sokat gondolok rá, és olyan emlékeim, vágyálmaim vannak róla, mintha életem szerelme lett volna, aki elhagyott engem. :(

A cseppkúrát végigcsináltam, 1,5 hétig tartott ki, mert nekem óránként 5 cseppet írtál fel. Elégedett vagyok a kezeléssel, hatásosabb, mint az "Antidohany Bt." kezelése, innen már minden csak rajtam múlik.

Üdvözlettel
Péter

u.i.: a cimborám akivel mentem, a Laci egy picivel rosszabbul bírja mint én, de ő se gyújtott még rá ... 50.000-be fogadtunk, hogy ki bírja tovább! :)

László

Kedves Doktor úr,

Holnap lesz két hete, hogy Önnél jártam cigarettáról történő leszokás céljából. Az eddigi tapasztalataim a következők:
1. Az első órák és napok még könnyen mentek, szedegettem a cseppeket, bár nem vagyok „híve” a homeopátiának.
2. Evés után és kávé közben azért néha „kényszert éreztem a rágyújtásra, de nem tettem.
3. Ezt követően a párommal, aki nem dohányzik, pünkösdkor 3 napos wellnessen voltunk, amikor is természetesen nem dohányoztam.
4. Az azóta eltelt napokban már egyre kevésbé éreztem a kényszert, úgy gondolom, akaraterővel meg lehet csinálni.
5. Köszönöm, hogy rávezetett a dolog „nyitjára”.

Üdvözlettel: K. László

Györgyi

Tisztelt Doktor úr!

Pénteken lesz három hete, hogy Önnél jártam kezelésen. Örömmel tájékoztatom, hogy azóta sem gyújtottam rá. Ahogy Ön is mondta, a biorezonanciás kezelés a gondolatot ugyan nem ölte ki, de a kínzó elvonási tünetek elmaradtak.
Köszönöm.

Üdvözlettel:

G. Györgyi

András

szia, ez simább mint gondoltam.:)! K. András

Visszaszoktam

Szia!

Kb egy honappal ezelott voltam nalad kezelesen, es onhibambol visszaszoktam.
Idopontot szeretnek kerni egy ujabb kezelesre.

B. Diana

Miklós

Keves Zsolt!

Aug.31-én voltam Nálad allergia elleni kezelésen. Kb. 3 nap alatt a tüneteim teljesen elmúltak.
3 hét elteltével is tünetmentes vagyok, úhy néz ki, hogy használt a kezelés.
Köszönettel:
D. Miklós

Egy hónapja nem gyújtottam rá

Szia!1 hónapja voltam nálad és azóta nem gyújtottam rá!
A cseppeket sem használtam, mert nem jelentkeztek elvonási tünetek.
Üdvözlettel:
A. Gergely

Szia! Okt.24-én, 2 hete hétfőn voltam nálad leszoktatáson és bejött, nem hittem volna, de azóta nem gyújtottam rá!:-)))
Köszönöm, sokat segített a biorezonancia!
Dóri

Tamás

Doktor Úr!

12. napja jartam a programjan,
azota sincsenek elvonasi tüneteim.
köszönöm
Tamás

Anna

Szia. T. Anna vagyok.
3 hete voltam nálad leszokni és azóta sem dohányzom.
Megígértem, hogy írok, szóval ezért írok most.
Köszönöm :)

Judit

Kedves doktor úr!
3 hét telt el és nem gyújtottam rá 
Üdvözlettel:

Gy. Judit

Zsuzsi

Szia!
T. Zsuzsi vagyok, pont 2 hete voltam nálad. Nem gyújtottam rá eddig.
3.-4. napon minimálisan ingerlékenyebb voltam, meg annyi, hogy azóta gyakran hajnalban felébredek.
Esetleg volt másnak is ilyen?
Köszi a segítséget!

Nem gyújtottam rá

Jó estét!
Két hete pénteken voltam nálad a cigaretta leszokás érdekében. Nos: azóta nem gyújtottam rá hála neked, de azóta falási rohamaim vannak.
Azzal is kellett volna csinálni valamit!
Ha így haladok, akkor nem tudom mi lesz!

Sümeginé

Zoltán

Két hete füstmentesen.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy elvonási tünetek nélkül.
2 szálat csaltam egy buliban.
köszönöm

Melinda

Szia!
1 hónapja füstmentes vagyok, azért gyakran eszembe jut.
Köszönöm szépen!
T. Melinda

Gábor

Kedves Zsolt!
Pontosan ma 9 hete leszoktattál le a dohányzásról.
Köszönöm… Üdv.
T. Gábor

Zoltán

Szia! K. Zoltán vagyok.
3 hónappal ezelőtt voltam kezelésen, azóta nem dohányzom.
Köszönöm

János

Szia!
Ezekben a percekben vagyok 2 hete tiszta!
A kezelés óta egy slukkot sem szívtam, a cseppeket 1X sem használtam.
Elvonási tünetem nem volt, de fejben nagyon ott kellett lenni!
Köszi mindent!
Szép Napot!
A. János

Soma

Hello,
Soma vagyok múlt hát csütörtökről.
Két slukkot szívtam el egy fesztiválon, ott annyi kellett.
Egyébként nem kívánom és nem is olyan nehéz megállni, hogy ne gyújtsak rá.

Timi

Szia!
Csak szeretném mondani, hogy a hét folyamán egyre jobban lettem. Szedem a cseppeket és csinálom a paleot is!
További szép napokat és köszönök mindent!
Timi

László

Kedves Zsolt!

A múlt hét hétfői kezelés óta minden rendben!
Kevesebb alvással is frissebbnek érzem magam.
Valamiért hosszabbnak és mégis izgalommentesebbnek ,(szerencsére) kevésbé pörgősnek tűnnek a napok 
De a lényeg, hogy erősebbnek érzem magam a hosszútávú cigimentes életre, mint eddig bármikor.
A kezelés nélkül ez nem lenne így, azt gondolom.
A kezelést és a hasznos beszélgetést ezúton is köszönöm Neked!

Szívélyes üdvözlettel:

Dr. B. László

Dorina

Szia,
pont egy hete voltam nálad kezelésen és nagyon úgy fest, hogy sikerült.
Már 1 hete nem dohányzom és nem is hiányzik.:-)))
Pedig én voltam az, aki abszolút semmit nem éreztem alatta.
Szóval köszönök mindent és minden jót!

Dorina

Fanni

Hello!

1 hete voltam kezelésen és azóta egyáltalán nem gyújtottam rá.
Gyakran eszembe jut,
de nem érdekel annyira, hogy el is szívjak egyet.
Köszi:)

L. Fanni

Csilla

Szia Zsolt!

Már füstmentesen kezdem a 2013-at, amihez segítséged köszönöm szépen és B.U.É.K.!
A. Csilla

Nem voltam kész a leszokásra

T. Doktor!
Önnek igaza volt, fejben nem voltam kész a leszokásra.
Mikorra kaphatnék egy új időpontot?
Üdv:
Rényiné

Roland

Szia!

20 napja voltam nálad kezelésen.
azóta volt, hogy eszembe jutott a cigi, de nem gyújtottam rá!
Napjaim cigi nélkül telnek.
Köszönettel:
V. Roland