Hogy működik?

Biorezonancia
MSAS: Meridian Stress Assessment System

A biorezonancia kezelés egy olyan energetikai terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják.
Az eljárás a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltás jelenségein alapul. Ennek során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből elvezetik, ugyanakkor a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítik. Amennyiben ismerjük egy, a szervezetben jelenlévő káros anyag pontos rezgésmintáját, akkor ezen rezgésminta inverz és felerősített formájával az eltávolítandó anyag kötéseiből felszabadítható, és a szervezetből kiüríthető.

Az általunk használt rezgések hatására a nikotin leszorul a kötőreceptorokról és néhány hét alatt a vizelettel kiürül. (A kiürülés meggyorsítható fokozott folyadékbevitellel. Ajánlott napi 2-3 liter szénsavmentes víz fogyasztása.)

A kezelés utén megszűnik a nikotinéhség, nem alakulnak ki az ismert elvonási tünetek. A páciens teste elfelejti, hogy valaha is találkozott a függést kiváltó nikotinnal.

Ha mégis rágyújtana, az első néhány szál rosszul esik.
Hasonló tüneteket tapasztalhat, mint amikor életben először gyújtott rá: émelygés, hányinger, köhögés, szédülés.

3-5 szál az a határ, amelyet átlépve annyi nikotin jut be  szervezetbe, hogy a függőség újra kiváltódik.

Tehát elhatározásra szükség van!

Nem fogja kívánni, de a mozdulat, a “szertartás” ott fog motoszkálni a fejében.
A kezelés egy nagy lökést ad, megszűnteti a nikotinfüggőséget!
DE!
A leszokáshoz az kell, hogy a volt dohányos ne engedje meg magának azt a luxust, hogy kíváncsiságból vagy gyengeségből újra rágyújtson.(max. 3 szál, de nem azonos napon)
Leggyakoribb veszélyhelyzetek: reggeli kávé, stressz, buli, dohányzó pár, unalom

A kezelésnek mellékhatása nincs, bármilyen gyógyszer szedése mellett is biztonságos!

Nem ajánlott:

  • Pacemaker
  • Nagyobb fém implantátum
  • Terhesség első 3 hónapja

Program:
Általunk összeállított rezgésminták.Hatásfoka 90%
Kezelési idő: 20 perc
Ára: 7000 Ft

Személyre szabott Program:
38 hatóanyag rezgésmintáját teszteljük egy normál energetikai állapotú akupunktúrás ponton. A gép összeállitja az adott személy számára optimális összetételű rezgéseket. Hatásfoka közel 100%!
Kezelési idő: 20 perc tesztelés + 20 perc kezelés
Ára: 10000 Ft

Ismételt kezelés:
Ritka
Ára: 7000 Ft
3-nál többre nem volt példa!!!

Mit okoz a dohányzás?

A dohányzók körében gyakori panasz. köhögés, rendszeresen kiújuló hörghurut vagy tüdőgyulladás. Szinte minden dohányosnál előfordul: rekedtség, torokfájás, szájszag, sárga fogak.

tovább

Passzív dohányzás

A passzív dohányzás kártékonyabb az aktív dohányzásnál. A mások által kibocsátott füst belélegzése számos azonnali hatással járhat a nemdohányosra nézve.

tovább

Érdekességek

A világ harmadik legnagyobb cigarettafogyasztó nemzete vagyunk. A nikotin, az orvosi vizsgálatok szerint erősebb függőséget alakíthat ki, mint a kokain vagy a heroin!

tovább