A legtöbb dohányos életében eljön az a pillanat, amikor le akarja tenni a cigarettát.

A dohányzók átlag 68%-a szeretne leszokni szenvedélyéről, de 100-ból mindössze 3-nak sikerül pusztán az akaraterejéből.

Ez azért van, mert a nikotin, az orvosi vizsgálatok szerint olyan függőséget alakít ki, mint a kokain vagy a heroin! Erről leszokni igen komoly testi és lelki megterhelést jelent! A dohányzás során nikotin kerül az agyba, ennek hatására dopamin és noradrenalin szabadul fel, mely örömérzetet okoz. Ehhez az állapothoz a szervezet hozzászokik és egy esetleges nikotinelvonás a következő tünetekkel járhat:

  • idegesség,nyugtalanság
  • fáradtság
  • alvászavarok
  • koncentrációzavarok
  • ingerlékenység,depresszió
  • súlynövekedés (a férfiak átlagosan három kilót, a nôk négy kilót híznak a dohányzás abbahagyása után.) Lásd: Leszokás=Elhízás???

Az egyetlen kezelési forma, amely kiküszöböli a fent említett elvonási tüneteket és 90% feletti hatékonysággal bír: a BIOREZONANCIA. Az eljárás lényege, hogy a függőségért felelős nikotin az inverz hullámok hatására leszorul a kötőhelyekről és néhány hét alatt a tüdő és máj révén lebomlik, illetve a vizelettel kiürül a szervezetből.

A kezelés után megszűnik a nikotinéhség!

Testi tünetek és mellékhatások nélkül, könnyedén szabadulhat meg káros szenvedélyétől! Az esetek túlnyomó többségében EGYETLEN KEZELÉS is eredményes!

Mit okoz a dohányzás?

A dohányzók körében gyakori panasz. köhögés, rendszeresen kiújuló hörghurut vagy tüdőgyulladás. Szinte minden dohányosnál előfordul: rekedtség, torokfájás, szájszag, sárga fogak.

tovább

Hogy működik?

A biorezonancia kezelés egy olyan energetikai terápia, melynek során a kezelésben az emberi test elektromágneses rezgéseit hasznosítják.

tovább

Nikotin

A nikotin a burgonyafélék által termelt szerves vegyület. Képlete: C10H14N2. Levegőn megbarnuló, lúgos kémhatású, erősen csípős ízű, olajos folyadék.

tovább