Állapotfelmérés és kezelés

Az állapotfelmérés során 60 akupunktúrás pont elektromos vizsgálatával meg tudjuk állapítani, hogy a testen lefutó meridiánok milyen energetikai állapotban vannak.
A hagyományos kínai orvoslás szerint ezekben a csatornákban áramlik az életenergia vagyis a csí. Az 1940-es évek óta tudjuk, hogy műszerekkel is kimutatható ezen pontok fokozott anyagcseréje a környező testi sejtekhez képest.
A meridiánok energetikai állapota tükrözi az általuk keresztezett szervek működési hatékonyságát, működési minőségét.
Alul- vagy túlműködés esetén a meridán által keresztezett szervben vagy szervekben a normálistól eltérő működés tapasztalható, amely betegsére utal vagy idővel betegséget vált ki.
A készülék összegyűjti és rangsorolja az optimálistól eltérő méréseket és ábrázolja egy 100-as skálán. Normál érték: 45-55.
Minden eltéréshez, minden energetikai hibához (azaz: betegséghez) olyan rezgésmintát rendel, amely az eltérést a normál tartományba korrigálja.
Ezzel az adott meridiánokon újra optimális lesz az energiaáramlás, akadály nélkül áramolhat a csí.
Megszűnik az az akadály, ami a betegséget és a tüneteit okozta.

A kezelés igazi előnye, hogy a betegség gyökerét találja meg és nem csak az érezhető(sok esetben félrevezető) tüneteket kezeli.

Nincs mellékhatása, mert a hatást kiváltó anyagok fizikai, hullám tulajdonságát használja ki, így nem lép kölcsönhatásba egyéb, akár rendszeresen szedett gyógyszerekkel.

A kezelés során a készülék 40000 hatóanyagot (gyógyszer, homeopátiás szer, hormon, enzim, stb) tesztel a hibás működésű pontokon és kiválasztja azokat a rezgéseket, melyekkel a szervezet újra energetikai egyensúlyba kerül.
Az összegyűjtött rezgések egy frekvencia generátor révén átjárják a páciens testét és megszűntetik az energiaáramlás blokkjait.
A kezeléssel egyidőben készül egy homeopátiás oldat is, amely hasonló hatású mint maga a rezgésterápia. A gép kiméri, hogy milyen gyakorisággal, milyen cseppszámmal ajánlott használni az oldatot.

Krónikus, évek óta fennálló betegség esetén ismételt kezelés szükséges lehet!

Az állapotfelmérés ideje: kb.1 óra
A kezelés időtartama: 20 perc

Ára: Állapotfelmérés + kezelés + homeopátiás oldat + orvosi tanácsadás = 20000 Ft